Tierrafino

Tierrafino

SCHOONHEID ÉN BEWUSTZIJN, dat is waar het om draait bij Tierrafino, dé leem-experts sinds 1990.

VISIE

Een essentiële bijdrage leveren aan een mooie, gezonde en milieuvriendelijke leefomgeving waar mensen zich echt thuis voelen’ aldus Carl Giskes, oprichter van Tierrafino.

Vanuit deze visie ontwikkelt Tierrafino haar leemproducten en werken we samen met vele architecten, wereldwijd, al sinds 1990. Samen maken we de prachtige kleuren van de aarde zichtbaar, en creëren we ruimten die voelbaar beter zijn. Tierrafino is het eerste bedrijf in Nederland dat zich uitsluitend richt op de productie en distributie van leemproducten en dat de aanzet geeft tot het inzicht dat leem een prachtig én gezond bouwproduct is. Bovendien was het Carl Giskes die als eerste die natuurlijke aardekleuren voor stucco’s en leemverf in Europa introduceerde.

Met haar leemproducten staat Tierrafino in een oeroude traditie en tegelijkertijd biedt zij hiermee antwoord op de vragen van hedendaagse, moderne en restauratie projecten op gebied van schoonheid, duurzaamheid, en kwaliteit.

MOOI

Met de Tierrafino gekleurde leemverf, leemstuc, glansstuc en Tadelakt zijn de mogelijkheden eindeloos. Hiermee kunnen de mooiste projecten met ook visueel prachtig resultaat worden gemaakt. Tierrafino leemproducten zijn van de hoogste kwaliteit, en verkrijgbaar in verschillende vormen en typen afwerking. Zachte, korrelige structuren, glanzende en sprankelende finishes, maar bijvoorbeeld ook glinsterend, fris en strak, wit of kleurecht in natuurlijke kleuren, tot en met een beton look of een marmerachtige uitstraling.

De vele projecten uitgevoerd met Tierrafino leemproducten zijn hier bewijs van. Tierrafino levert wereldwijd, van Nederland tot aan Australië. Aansprekende voorbeelden zijn het Hilton hotel Schiphol Amsterdam, Museum Küppersmühle voor moderne kunst te Duisburg, en het stadhuis Middelburg.

BEWUSTZIJN

Leem is een oeroud natuurproduct. Het bewustzijn dat we natuurlijke grondstoffen moeten gebruiken die te hergebruiken zijn, zonder ongewenste chemicaliën, draagt bij aan de zorg voor ons milieu en onze aarde. Tierrafino leem is 100% natuurlijk, ecologisch en duurzaam.

Door haar unieke eigenschappen is leem niet alleen mooi, maar ook energiebesparend. Leem reguleert warmte, verbetert de vochthuishouding, is geluiddempend en comfortabel. Daarnaast is leem allergie werend. Hiermee draagt leem dus fors bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot en de energieneutraal gebouwd opgave.

KWALITEIT

Tierrafino leemproducten zijn van de hoogste en fijnste kwaliteit. Zo zijn het de stukadoors die kiezen voor Tierrafino omdat zij het prettigst werken met onze producten, en kunnen ze daarmee hun hoogste kwaliteit leveren. Zo zijn het de architecten die kiezen voor Tierrafino om te zorgen dat hun ontwerpen tot de beste en mooiste resultaten leiden. En zo kiezen onze eindklanten voor Tierrafino omdat ze hiermee hun droomhuis, woning, gebouw en/of project kunnen realiseren. Mooi, duurzaam en comfortabel. 100% natuurlijke kwaliteit.

Kijk voor meer informatie op: www.tierrafino.nl

 

  • Date 1 september 2017
  • Tags Partners