Baars & Bloemhoff

Baars & Bloemhoff

Ruimte voor ideeën

Baars & Bloemhoff is met een assortiment van ruim 2500 verschillende decoratieve materialen en decoren een aansprekende partner voor veel (interieur)architecten, ontwerpers en interieurbouwers. Baars & Bloemhoff is een landelijk opererende organisatie met vijf vestigingen. Met een jonge club mensen speuren wij internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Met een eigen voorraad van ruim 150.000 platen kunnen ruim 100 voetbalvelden in zijn geheel worden bedekt. Met meer dan 1000 leveringen per week worden al deze talrijke verschillende interieurmaterialen door heel Nederland verspreid en vinden ze hun nieuwe thuis in de mooiste interieurprojecten waarmee je dagelijks in aanraking komt. 

Wat drijft ons?
Wij worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en andere publieke ruimtes. 

Wat willen we?
We willen de interieurarchitect inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen. Kortom: wij helpen je graag met het realiseren van de mooiste interieurprojecten! 

Hoe doen we dat?
Onze interieurprofessionals adviseren je op één van onze 4 verkoopkantoren en onze accountmanagers komen graag bij je langs. Daarnaast stellen wij je graag onze Broeinesten in Eindhoven en Rotterdam ter beschikking, waar je meer dan 2500 wisselde decoren op minimaal A4 formaat kunt zien en voelen, workshops kan volgen en inspiratie kan opdoen bij een van de aangesloten partners. Het logistieke team in Zaandam, verzorgt een efficiënte verpakking en verzending van de bestelde materialen. 

Duurzaamheid
Een toenemend aantal producten uit ons assortiment zijn FSC, PEFC of Keurhout Duurzaam gecertificeerd. Door het kiezen voor producten met deze keurmerken dragen we bij aan het behoud van de bossen. Bossen zijn van levensbelang. Honderden miljoenen mensen wereldwijd zijn ervan afhankelijk voor hun levensonderhoud. Tachtig procent van alle planten en dieren leeft in het bos. Bossen zorgen voor een gezond klimaat en voor zuurstof. En natuurlijk zijn bossen belangrijk voor al het hout dat we gebruiken in de bouw. Nog steeds verdwijnt er elke twee seconden een stuk bos ter grootte van een voetbalveld. Steeds meer opdrachtgevers vragen daarom om hout en plaatmateriaal afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Voor elke toepassing is er een duurzaam gecertificeerd alternatief beschikbaar. 

Social media
Volg ons op onze social mediakanalen FacebookInstagramTwitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste materiaalnoviteiten, inspiratie en mooie projecten!

 

 

Related Projects