Interface

Interface

Een traditie van innovatie
Het verhaal van Interface begint in 1973, wanneer oprichter Ray Anderson ziet dat de kantooromgeving ingrijpend aan het veranderen is en behoefte heeft aan flexibele vloerbedekking. Sinds de overname van Heuga in 1987 is Interface wereldwijd marktleider in modulaire vloerbedekking. Sinds de oprichting heeft een revolutie plaatsgevonden op de werkplek. Toonaangevende bedrijven zien in dat productiviteit sterk afhankelijk is van creativiteit, samenwerking en well-being. De producten van Interface zijn koplopers op het gebied van design, innovatie en duurzaamheid. Zo helpen we ruimtes te creëren met een eigen identiteit en stimuleren we samenwerking.

Mission Zero
Nul, dat is onze belofte.  In 1994 was Interface een van de eerste bedrijven die het roer omgooide. Onze missie is om in 2020 een volledig duurzame onderneming te zijn. Dat noemen wij Mission Zero®. Ons innovatieve ontwikkelproces is daarop geïnspireerd. Interface geldt wereldwijd als inspiratiebron op het gebied van duurzaamheid, met aandacht voor het gebruik van materiaal & energie en de menselijke factor. Onze volgende missie gaat nog verder: in plaats van het beperken van negatieve impact, streven we naar positieve impact – Climate Take Back.

U bent flexibel, uw vloer ook
De vloer heeft een grote invloed op de sfeer van elke ruimte. Daarnaast moet de vloer de belasting van meubilair en schoenen aan kunnen. Vrijwel alle producten van Interface zijn gecertificeerd voor intensief kantoorgebruik. Interface creëert vloeren die design, kwaliteit en flexibiliteit met elkaar combineren. Met onze modulaire vloerbedekking kunt u optimaal inspelen op de steeds veranderende eisen van de moderne werkomgeving.

De Concept Designers van Interface bieden ondersteuning bij het interieurontwerp. Of het nu gaat om consultancy of een gedetailleerde visualisatie van de opties, met onze kennis van kleuren, patronen en de laatste technologische ontwikkelingen zorgen wij altijd voor een optimaal resultaat.

Ontdek meer op interface.com.

  • Date 31 augustus 2017
  • Tags Partners

Related Projects